Free parenting and families Kindle books for 12 Feb 18

Liefdesverhaal (Afrikaans Edition)

by Soledad Toro

Die liefdesverhaal tussen Karina en Elvis in die sestigerjare was soos die wind wat streel, kom, gaan hy weg en kom terug na permanent bly.
Liefde, hartseer, persoonlike, die afwesigheid van die vurige passie, soms geestelike, soms wantrouig maar dit was deel van hul lewens. Hierdie paartjie is ‘n voorbeeld van liefde, verdraagsaamheid,
aanvaarding, geduld, respek, goeie kommunikasie.
geskiedenis
Die geskiedenis van hierdie pragtige paartjie begin in ‘n dorpie met die naam Villa del Rio, waar Karina het saam met sy gesin. Sy was die jongste dogter wat beskerm en versorg te veel.
Sy ouers was so jaloers hulle gedink het haar bou vir haar ‘n huis in die hoogste bome sodat niemand gepla nie gely.
In hierdie pad kom ‘n veearts wat gehuur is deur die vader van Karina om die geboorte van ‘n kalf by te woon nie, want die koeie tyd kalwing. Sy naam was Elvis, aantreklik en interessant as hy sê Karina.How to Deal with Rejection: Powerful Ways to Restore Social Confidence, Attract Better Opportunities, And Take Charge of Your Environment

by Bob Scott

“A boo is a lot louder than a cheer. If you have 10 people cheering and one person booing, all you hear is the booing.” Lance Armstrong
All you hear is the booing, so you end up feeling depressedâ??feeling like the whole world is against you. Rejection is the major emotional roadblock in every successful endeavour in life. It shatters your hopes and even rob you of your confidence for a significant amount of time.
This book is focused on details concerning rejection and how to turn rejection into a stepping stone. Exemplary strategies are elaborated to help you turn rejection into a perfect excuse for elevation. You will also discover how to deal with emotions, people and situations concerning rejection and other social difficulties. You will learn how to thrive in an environment, free of rejection and abundance of opportunities. The keys to acceptance and total social dominance has been provided within the context.
The primary focus of this book is to develop your ability to restore social confidence and take charge of your environment. You will cultivate a perfect redirection tactics, bringing yourself gradually closer to acceptance.Is â??not feeling in love anymoreâ? reason enough to leave my marriage???

by Lucille Brown

Is “not feeling in love anymore” reason enough to leave my marriage?Divorce: Your Discovery of Recovery – Proven Professional Advice for Correct Recovery, Financially and Emotionally, With Children or Alone (Divorce, Divorce … With Children, Divorce Advice, Separation)

by Will Harris

Divorce: Your Discovery of Recovery

Proven Professional Advice for Correct Recovery, Financially and Emotionally, With Children or Alone !

With at least one in three marriages ending in divorce, this is an epidemic that affects millions of people in the United States and around the world. When one divorces, it is expected that they will pick themselves up and move on, but this is not as simple as it appears to be. There will be a period of grieving followed by confusion and anguish, and then trying to get back on one’s feet.

This guide will help you soften the blow and recover faster from the devastation of a divorce. If you or someone you care about is going through a divorce, you can get professional and valuable tips from this guide that are proven to help indefinitely.

Picture two seeds planted next to one another. They are meant to grow into large trees. They germinate, and their journey begins. The bigger they grow, they more intertwined their roots become and before long, it is difficult to differentiate one from the next. Ideally, this is what a marriage is like. Two people meet, make a commitment to each other to be together for the rest of their days, and they begin to grow together.

Through all the seasons, they are meant to lean on each other and offer support in a way that no other trees can. When there is a drought, they share the water that is in the soil. When there is a flood, they dig in their roots so that neither gets washed away. But what happens when one tree decides it as had enough and wants to move away from the other tree?
After years of being together, roots intertwined, separation is not impossible, but it is difficult. One tree begins to move away, and as it does so, some of the roots get broken, some of the support moves away, and what was a strong unit becomes two weak units.

If you have an active imagination and can picture these trees ripping apart from each other, you can understand the devastation that divorce causes. Divorce is the legal and final separation of marriage. It changes the lives of everyone who were a part of the union, the couple, children and their families. It can be compared to a death in the family. Just as there would be with a death, there needs to be a sense of closure, and recovery from emotional turmoil. Divorce has the added dimension of requiring recovery from the financial turmoil as well.

Read on, and ease the pain.

What You’re Going to Learn:

  • Relax & Put Things Into Proportion
  • Factors that Affect Recovery
  • Emotional Stages of Recovery
  • Steps to Quick Emotional Recovery
  • Financial Stages of Recovery
  • Steps to Quick Financial Recovery
  • How Men Should Deal With Emotions During Divorce
  • Dealing with Children’s Emotions During Divorce
  • Mistakes You Want to Avoid
  • Examples From Real Life Stories …And Much More!

Search no more. Let’s ease your pain.

* * * DOWNLOAD YOUR COPY TODAY * * *I am Red

by Linda Gerald

Red and Bain could not wait for their vacation to begin at the beach on Cape San Blas. A dog and his boy looked forward to flying kites and playing frisbee. Vacation began in a perfect way. Then, the fireworks frightened Red. He did not like loud noises, they hurt his ears. Red ran to lose the noise. The distance that he traveled lost more than the noise. Red lost his family. Now, what was he to do?Got a new Kindle or know someone who has? Check out the ultimate guide to finding free books for your Kindle. Also available in the UK.